- drága,
- rohadt lassan készül el,
- kikészül a készítése alatt a pék bácsi, és hisztizik,
- csak egy adott feltét van rajta, nem lehet választani.
És ezen az sem segít, hogy
- finom,
- van időm bőven fotózni a kemence tüzét, meg a dolgozókat munka közben,
- élvezhetem az autentikát,
- jókat röhöghetek magamban a hisztin.
Úgyhogy most elhatároztuk, hogy egye meg őket a sárga irigység, mi bizony otthonról vitt langallót eszünk!
A tésztája nem sikerült olyan jól, mert DNK volt, és az nem igazán alkalmas rá - hát mindig tanul az ember -, mert kiszakad könnyen, de azért finom volt, és órákkal később is ehető.
Feltétnek paprika és paradicsom is került a sajt alá, de a hagyma fölé. (Párom véletlenül a gyerekek adagját is megszórta hagymával, mert elfelejtette, hogy azt nem kéne. Nem is ettek belőle, fene a pofikájukat.... Mindegy, több maradt nekünk!)
Aztán cserébe én hisztiztem itthon, nem is mentem velük, munkám is volt, kedvem semmi, így én itthon ettem meg a részemet. Szó, mi szó, finom volt.
...De bár elmentem volna mégis inkább velük.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése